1 Followers
25 Following
hockeydraktern

Kjøp Billige NHL Ishockey Drakter på nett.

billige Ishockey Drakter

Pittsburgh Penguins tropp i turneringen tjener over 1,5 milliard kroner i året

Hele 169 av de 184 spillerne i storturneringen i Pittsburgh Penguins hever sin lønn fra Billige Hockey Drakter-klubber, og deres lønn er offentlig på spillerforeningen NHL nettsted.Pittsburgh Penguins-spilleren er den eneste nordmannen i aksjon under verdenscupen. Den finske klubben bekreftet lørdag kveld at de har blitt enig med nordmannen om en ettårskontrakt.

23 år gamle Zibanejad kommer i bytte med Derick Brassard, og som en del av avtalen får Pittsburgh Penguins Drakter-klubben ett valg i 2. runde i draften, mens Pittsburgh Penguins får et 7.-valg.De to siste sesongene har han vært lagets poengkonge.Dermed er det en enkel sak å regne ut troppenes totale lønn og snittlønn.

29-åringen har alltid spilt med 36 på ryggen.Martin Røymark har de fire siste sesongene spilt for Färjestad i svensk toppserie, men han fikk ikke forlenget sin kontrakt med klubben.

Norske Mats Zuccarello og svenske Henrik Lindqvist er to av stjernene i Pittsburgh Penguins.I vinter ble det 64 poeng i seriespillet, 33 mål og 31 målgivende på 82 kamper.Canadas tropp i turneringen tjener over 1,5 milliard kroner i året, mens USA er toer i lønnsligaen med om lag 1,2 milliarder kroner.