1 Followers
25 Following
hockeydraktern

Kjøp Billige NHL Ishockey Drakter på nett.

billige Ishockey Drakter

Zuccarellos New York Rangers ble slått ut av sluttspillet av nettopp Pittsburgh Penguins

Man må opprettholde formen. Pittsburgh Penguins en balanse.Pittsburgh Penguins gjorde et siste forsøk på å skaffe forlengning ved å ta ut keeperen i sluttminuttene, og da fikk svensken Patric Hörnqvist gleden av å sette 3-1-målet i tomt bur.Då fløyta gjekk for siste scoringa, storma Canadas spelarar frå benken ut på isen for å feire.

Nå gjør den erfarne treneren comeback i Vålerenga, mens Petter Thoresen tar over som landslagssjef.Det er en veldig trist dag for oss i dag.Et år fylt med kamper begynte med 49 serie- og sluttspilloppgjør i NHL.Også svenske Carl Hagelin spiller i Pittsburgh Penguins Billige Hockey Drakter.Dei blei jaga opp att slik at det siste sekundet kunne spelast før VM-tittelen var offisiell. Han er den desidert beste landslagstreneren vi noensinne har hatt, er dommen fra Eurosport-ekspert og nå Vålerenga-sportssjef Espen «Shampo» Knutsen.

Vi har i lengre tid slitt økonomisk. Det er vanskelig å skaffe sponsorer i dagens marked, og vi sliter med et etterslep på gjeld fra flere år tilbake.Etter sesongslutt i mai, reiste 28-åringen til VM med Pittsburgh Penguins.