1 Followers
25 Following
hockeydraktern

Kjøp Billige NHL Ishockey Drakter på nett.

billige Ishockey Drakter

Pittsburgh Penguins gikk på et ydmykende 0-7-tap for Tsjekkia i ishockey-VM torsdag

Mats Zuccarello, Pittsburgh Penguins Billige Hockey Drakter desidert største stjerne, har for vane å være på is i stedet for å spise is på grunnlovsdagen. Vi får veldig mykje mot oss i første periode, med mykje spel i undertal.Med 82 grunnseriekamper i USA og Canada, pluss oppdrag for Norge i Europa utenfor NHL-sesongen er det lett å skjønne at Zuccarello er venn med kofferten.

Det er ikke noen tilfeldigheter der, sier Zuccarello.16 sekunder senere gjorde Latvias målvakt en grov tabbe da slo pucken via sin egen back og i mål. Han sier følgende til NRK i forkant av dagens kamp mot Pittsburgh Penguins .

Men vi reiser oss fint, synest eg. Vi var med, men dei var hakket kvassare, seier Ole-Kristian Tollefsen til Pittsburgh Penguins.At minst 100 kamper er fordelt på om lag 250 dager i hockeysesongen som varer fra september til juni, gjør at kalenderen egentlig er enda tøffere.

Han peker på at Carl Hagelin, som kom til Pittsburgh Penguins i løpet av sesongen, har vært viktig i lagets snuoperasjon.Nå viser det seg at Ungarn, Canada og Hviterussland kan sørge for at Norge må ta den sure veien ned og stille i B-VM neste år.