1 Followers
25 Following
hockeydraktern

Kjøp Billige NHL Ishockey Drakter på nett.

billige Ishockey Drakter

Pittsburgh Penguins har vært et av NHLs ledende lag de siste ti årene

Penguins tok føringen etter åtte minutter av søndagens kamp ved Brian Dumoulin.Nå venter en fantastisk duell i Metropolitan-finalen. Capitals møter Pittsburgh Penguins.Siden da har Penguins gått videre til sluttspillet hver eneste sesong, åtte sesonger på rad, og det ble også seier i Stanley Cup-finalen i 2009 etter finaletap sesongen før.

Sharks kvitterte ved Logan Couture tidlig i annen periode, men bare minuttet etter sendte Kris Letang Pittsburgh Penguins i føringen på ny.Crosby møter Ovechkin. Kun én gang tidligere har NHLs to største stjerner møttes i sluttspillet. Semifinalen i øst i 2009, året Penguins vant Stanley Cup.

Det er det også med Pittsburgh, men ikke i like stor grad. De har hatt mange skader, men de kan ikke bare skylde på det, sier Ulvmoen,sensasjon sendte Pittsburgh nærmere Stanley Cup-trofeet.Og selv om Penguins feide Zucca og Rangers av isen med 4-1 i kamper, er Caps bedre rustet enn noen sinne til å endelig nå sitt potensiale.Penguins og Bruins har vært de stabilt beste lagene i Øst i lang tid.