1 Followers
25 Following
hockeydraktern

Kjøp Billige NHL Ishockey Drakter på nett.

billige Ishockey Drakter

Laget kom ikke til sluttspillet, og Martinsens kontrakt har løpt ut

Oj, en ordentlig NHL-stjerne, sier keeper Lars Haugen med et glimt i øyet og gir Andreas Martinsen en god klem.eg er overrasket over at han fikk 50 kamper for jeg vet hvor tøft det er. Han har utviklet spillet sitt voldsomt.Det var et enkelt valg for meg å ta, for jeg ville ha den sikkerheten, forklarer 26-åringen.

Jeg vet ingenting om fremtiden ennå, men håper selvfølgelig at jeg får et nytt tilbud neste sesong.

Andreas Martinsen har hatt en veldig god sesong i NHL. Nå er det landslaget og VM som gjelder.

Martinsen er den åttende nordmannen i NHL gjennom tidende – og den tredje som har spilt for Colorado Avalanche Drakter,når jeg ser han spiller nå, er jeg ikke overrasket over at han har fått de kampene,tidligere har både Jonas Holøs og Anders Myrvold akslet Avalanche-drakten.

Dermed gikk Martinsen ned drøye 800.000 norske kroner i årslønn for å sikre hverdagen for seg selv, samboeren Camilla og deres kommende sønn eller datter.Det tar ikke lang tid før de andre veteranene er frempå, gir Martinsen en ordentlig bjørneklem og ønsker ham velkommen tilbake på landslaget.